Helyi sport

2016.11.16. 21:45

Fegyverneky Zsófia 2020-ig marad Sopronban

"Amikor Fegyverneky Zsófia 2011-ben elhagyta Pécset és aláírta első szerződését Sopronba, még mi magunk sem gondoltuk, hogy a soproni kosárlabda sport egy újabb ikonja költözik a városba" - olvasható a soproni női kosárlabda csapat közleményében.

kisalfold.hu


"Azóta eltelt lassan 6 esztendő, Zsófi pedig a rá jellemző, megalkuvást nem ismerő, hihetetlen munkabírással, és óriási tudással a háta mögött a csapatunk motorjává vált. Bajnoki címek és kupagyőzelmek mellett a kevésbé sikeres és nehéz periódusokban is erőt adott valamennyiünknek - játékostársaknak, munkatársaknak, szurkolóknak egyaránt -, akik szívükön viselik klubunk sorsát. Éppen ezért, talán a lehető legnagyobb öröm számunkra bejelenteni, hogy Fegyverneky Zsófia 2020-ig hosszabbította meg szerződését klubunkkal!

- Az én számomra óriási jelentősége van ennek a kontraktusnak! - kezdte boldogan a hír kommentálását ügyvezetőnk, Török Zoltán. - Zsófi az a játékos, aki játékával, hozzáállásával akkor is hitet tudott adni nekünk, amikor rengetegen fordultak el mellőlünk, és szűkös anyagi lehetőségeink mellett, vagy csak egyszerűen a sport törvényei okán veszítettünk, vagy éppen hírnevünkhöz nem méltó módon szerepeltünk a nemzetközi porondon. Vannak legendás játékosai történelmünknek és én hiszem, hogy ennek a szerződésnek az aláírásával egy újabb formálódik. Mi mindig hosszú távra tervezünk és igyekszünk ennek szellemében gondolkozni is. Az utóbbi időben jobbára csak a fiatalokról beszéltünk a jövő kapcsán, ám a szilárd alapok megteremtése nélkül nincs nyugodt háttér és nevelő munka. Nálunk az utóbbi időszakban a pályán Zsófi testesíti meg mindezt! Az újabb megállapodás aláírása Fegyverneky Zsófia és köztünk szimbolizálja mindazt, amit klubfilozófiának hívunk, nem mellékesen pedig ékes példa arra, hogy létezik még klubhűség a világon!

Ehhez csak annyit tennénk hozzá: legalább olyan sikeres éveket kívánunk csapatunk színeiben, mint amik mögötted állnak, Zsófi!" - áll a közleményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában