Helyi sport

2015.07.17. 10:09

Erősport - Megyék bajnoksága

Velencén rendezték a HSMA megyék közötti bajnokságát, melyet Győr-Moson-Sopron nyert meg 32 ponttal, a csapat tagja Darázs Ádám, Vinkler Ádám és Németh Róbert volt.

kisalfold.hu

A második Borsod-Abaúj-Zemplén lett (28 pont), a harmadik Komárom-Esztergom (24 pont), a negyedik Fejér II (21 pont), az ötödik Fejér I (14 pont), a hatodik Szabolcs-Szatmár-Bereg (11 pont), míg a hetedik Hajdú-Bihar (6 pont).

A feladatok között szerepelt nyomószám (50 kg egykezes, 105 kg rönk, 115 kg apolló), amiben Fejér I (11-szer), Komárom-Esztergom (10-szer, Győr-Moson-Sopron (6-szor) volt az első három sorrendje.

A mintegy 900 kg-os kerék ötszöri átforgatását Darázsék csinálták meg a leggyorsabban (38.46 másodperc), mögöttük Borsod-Abaúj-Zemplén és Fejér II végzett. Az izlandi keresztet is Győr-Moson-Sopron csapata vitte a legmesszebbre (117.1 m), a második Borsod-Abaúj-Zemplén, a harmadik Fejér II volt. A hat egyenként 70 kg-os kereket 8 méterre a Darázs–Vinkler–Németh trió vitte el a leggyorsabban (41.8 másodperc), mintegy tíz másodperccel meg-előzve Komárom-Esztergomot és 12-vel Borsod-Abaúj-Zemplént. A 110 kg-os kőgolyót vállra Borsod-Abaúj-Zemplén együttese hétszer, Győr-Moson-Sopron hatszor, Fejér II pedig ötször teljesítette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában