Helyi sport

2015.05.04. 12:05

Tippmester - Tizenegyes is elég volt a heti győzelemhez

Szeitz Tibor

Félidejéhez érkezett a Kisalföld és a Gyirmót FC Győr közös játéka, a Tippmester, amelyben hetente 13+1 eseményre lehet tippelni. A fődíj az Alcufer jóvoltából egy kétszemélyes külföldi utazás, de a játék második és harmadik helyezettje is értékes nyereményre számíthat. A fődíj mellett minden héten a legjobban tippelők közül is kisorsolunk egy nyertest.
A 7. héten 11 helyes találat volt a legtöbb, amit találtunk, ennyit öt játékosunk – Baranyai Attila (Mosonmagyaróvár), Herédi Anett (Perkáta), Jakab Márta (Csorna), Rasztovich Miklósné (Csorna) és Wurczinger Péter (Lébény) – ért el. Sorsolással döntötték el, közülük ki lesz a heti nyertes.

Wurczinger Péter lébényi játékosunknak kedvezett a szerencse.
„Nagyon örülök, hogy nyertem, főleg, hogy a múltkor, talán három hete, tizenkettes szelvénnyel ez nem sikerült. Állandóan játszom a Tippmesterrel, nagyon jó játék, még a munkahelyemen is igyekszem mindenkit rábeszélni a tippelésre. Az összetettben nem állok rosszul, de nem hiszem, hogy odaérhetnék az első helyre, talán dobogós még lehetek" – fogalmazott a nyertes, aki elárulta, óriási ETO-drukker, s nagyon sajnálja, ami a klubnál történt, de bízik benne, megoldódik kedvencei sorsa.

A 7. hét helyes tippsora: 1, 2, X, 2, 1, 2, 2, 1, 2, X, 2, 1, 1 + X.

Az összetett lista élmezőnye: 1. Varga Dávid 67 pot, 2. Varga Árpádné 66, 3. Vadász Gyula 62, 4. Vizler Ferenc 61, 5. Pesti Norbert 60, 6. Csiderné Halász Zita, Dékán Tibor, Fábián Gábor, Kun István, Veisz Péter 59–59.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában