Helyi sport

2014.10.31. 15:32

Győri ETO: elküldték Horváth Ferencet, szerb edző érkezhet

Az edzőváltás után a győzelem az öttagú stábbal sem sikerült.

kisalfold.hu

Távozott Győrből Horváth Ferenc

Az ETO honlapján megjelent pénteki közlemény szerint [namelink name="Horváth Ferenc"] vezetőedzővel, valamint Szamosi Tamás és Sütő Szilárd edzőkkel közös megegyezéssel szerződést bontottak.

Az első csapat felkészítését Fórián Zsolt utánpótlás szakmai igazgató, Tokody Tibor, Igor Nicsenko, Jordi Illa Solé és Tőkés László irányítja.

Horváth Ferenc idén januárban vette át a csapat irányítását.

A győzelem elmaradt, a Diósgyőr elleni mérkőzésről itt olvashat >>

Szerb vezetőedző érkezhet az ETO-hoz

[namelink name="Tokody Tibor"] már játékoskorában is bevethető volt szinte minden poszton – a korábbi remek csatárral pályafutása vége felé sokszor védőként számoltak a trénerek, s úgy fest, sportvezetőként is amolyan igazi jolly joker lehet. Januártól mint technikai vezető segíti a Rába-parti klubot, szombaton pedig a DVTK ellen ő „meccselt" a kispadon. A szerepvállalása azonban ideiglenes, ahogy a találkozó után fogalmazott, igyekeznek a klubnál minél előbb új vezetőedzőt keresni.

„A következő fordulóig még mindenképp az ötfős szakmai stáb irányítja és készíti fel a csapatot, de a Pécs elleni találkozó után a válogatott selejtezője miatt kisebb szünet lesz a bajnokságban, s elképzelhető, hogy az azt követő bajnokin már az új edző ül a győri kispadon" – mondta Tokody Tibor.

A Kisalföld információi szerint elképzelhető, hogy Dragoljub Bekvalac után ismét szerb edzője lesz az ETO-nak.

Előzmények

Megerősítették a kisalfold.hu információját, a Győri ETO FC megvált vezetőedzőjétől, továbbá Szamosi Tamás és Sütő Szilárd edzőktől.


A Győri ETO FC közös megegyezéssel szerződést bontott Horváth Ferenc vezetőedzővel, Szamosi Tamás és Sütő Szilárd edzőkkel, akiknek a mai nappal a munkaviszonyuk megszűnt a klubnál - jelentették be az ETO hivatalos honlapján. Ezzel megerősítették a kisalfold.hu korábbi információját.

A közleményben a klub vezetősége megköszönte az eddig elvégzett munkájukat, a tavalyi évben szerzett bajnoki ezüstérmet, és további sportszakmai sikereket kívánt nekik.

Az első csapat felkészítését Fórián Zsolt, Tokody Tibor, Igor Nicsenko, Jordi Illa Solé és Tőkés László irányítja.

Korábban írtuk:

Úgy tudjuk, hogy az ETO új edzője - a nyáron a klubhoz érkezett -utánpótlás szakember, Fórián Zsolt lesz.

Egyelőre az is csak a kisalfold.hu információja, hogy egy szerb szakember személyében gondolkodik a klub a későbbiekben.

Horváth Ferenc távozásának egyik oka lehet a héten, a Magyar Kupában elszenvedett vereség a Gyirmóttól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában