Helyi sport

2014.07.17. 09:06

Erősport - Hazai és nemzetközi sikerek

A közelmúltban több hazai és nemzetközi versenyen is szerepeltek a mosonmagyaróvári Botond SE versenyzői.

kisalfold.hu

A magyar bajnokságon összesen 13 első, 5 második és 4 harmadik, az Európa-bajnokságon 4 első és 5 második helyet szereztek a sportolók.

Az erőemelő magyar bajnokságon Bartal József és Smuk Ferenc első, Tarjányi Zsuzsa második helyen végzett.

A fekvenyomó magyar bajnokságon RAW kategóriában Kiss Melinda, Nagy Rita és Tarjányi Zsuzsa győzött, Zwickl Krisztián harmadik lett. Az EQ kategóriában Nagy Rita, Molnár Zsolt, Éder Ferenc és Bartal József arany-, Ábrahám Tamás ezüstérmet szerzett.

A felhúzó magyar bajnokságon elsőként zárt Nagy Rita, Smuk Ferenc, Sipos Martin és Molnár Tamás, második lett Tarjányi Zsuzsa, Molnár Zsolt és Bartha Balázs, míg a dobogó legalsó fokára Pintér Nóra, Bartal József és Bartha Szabolcs állhatott fel.

Az eredményesen szerepelt mosonmagyaróvári versenyzők egy csoportja.

Az eredményesen szerepelt mosonmagyaróvári versenyzők egy csoportja.

A WUAP Európa-bajnokságon erőemelésben Tarjányi Zsuzsa nyert.

A GPC Európa-bajnokságon fekvenyomásban Nagy Rita első, Ábrahám Tamás második lett. Felhúzásban ugyancsak Nagy Rita, valamint Molnár Tamás győzött, Bartal József a második legjobb eredményt érte el.

A WPC Európa-bajnokságon felhúzásban Molnár Tamás kétszer is második, fekvenyomásban Kerecsényi Péter szintén második lett. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában