Téltemetés

2024.02.05. 14:06

Farsang farka kiállítás nyílt a komáromi Jókai könyvtárban

Karnevál, avagy a farsang farka címmel nyílt kiállítás a Jókai Mór Városi Könyvtárban. A tárlatsorozat ötletét korábban az adta, hogy szerették volna megmutatni olvasóiknak, milyen értékes és gazdag az állományuk.

Kisalföld.hu

Körtvélyfáy Dina

Korábban rendeztek már vitrinkiállítást karácsonyi témában, most pedig a farsang ideje ihlette meg Giczi Annamária könyvtárost, az összeállítás készítőjét. Lapunknak arról is beszélt, a tárlat elemei a farsangi időszakhoz kapcsolódnak, többségében pedig a könyvtár állományából kerülnek ki. A könyvtárba látogatókat vidám, színes, szórakoztató kiállítás várja, amelyből a kötetek a tárlatot követően ki is kölcsönözhetőek. Az olvasók többet megtudhatnak a velencei, a riói, a quebeci és a new orleansi karneválról, valamint a busójárásról is.

Giczi Annamária könyvtáros különböző kultúrák karneváljaival szeretné megismertetni a kiállítás látogatóit és az olvasókat. Fotó: Körtvélyfáy Dina

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában