Advent

2023.11.23. 07:57

Adventi Bor- és Kézműves Vásár Écsen

A Vaszary Pincészet szervezésében idén is megrendezésre kerül november 25-én az Adventi Bor- és Kézműves Vásár Écsen, melynek központi eleme az adventi színes-szagos forgatag élményén túl a közösségi összefogás.

Kisalföld.hu

Ennek keretében a helyi szülői munkaközösséges anyukák egész nap a gyerekek, az iskola, az óvoda és a bölcsőde támogatása érdekében tevékenykednek, délután pedig egy csodás fiatal házaspár kedveskedik majd adventi dalokkal az összegyűlteknek.

A borismereti előadással társított borkóstolók mellett mézeskalácsdíszítés, kézműves kreatív sarok, ingyenes méz- és sajtkóstolók várják majd az egybegyűlteket és a szervező Vaszari-testvérek nem titkolt célja édesapjuk célkitűzéseinek, értékeinek átörökítése a mába.

Nagy büszkeség, hogy Sokorói Tájegység Értéktár Bizottság nemrégiben kitüntetésben részesítette a pincészetet, így a Lányok most még fontosabbnak tartják, hogy folytassák a hagyományokat és erősítsék a helyi közösséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában