Programajánló

2023.10.25. 13:00

Az én városom Győr - Beszélgetés a Széchenyi-egyetemen

Kisalföld.hu

„Győr valódi gazdagsága és értéke az a 130 ezres közösség, aminek a tagjai nap, mint nap megállják a helyüket ott, ahová a sorsuk rendelte őket. Ennek a könyvnek a szerzői és szereplői egytől egyig ennek a közösségnek a tagjai. Olyanok, akik büszkék arra, amit létrehoztak, és örülnek annak, ha mások sikere által is városunk tovább fejlődik.” – ezekkel a gondolatokkal ajánlotta dr. Dézsi Csaba András polgármester "Az én városom Győr" címmel megjelent könyvet. 
Arrabonától a modern iparvárosig rövid történelmi bevezető után a vár, a városháza építésének bemutatásán túl a levéltár, könyvtár, az egyház, a múzeumok, művészek, sportolók, az oktatási intézmények, iparosok, a várost szolgáló emberek gondolatainak segítségével mutatják be a szerzők, hogy milyen is ez a település. 
Akivel erről Pió Márta beszélget, Takács Miklós, oktatási szakértő, a könyv egyik szerkesztője, szerzője. Bihari Zoltánnal közösen gyűjtötték össze a gazdag tartalmat, kínálnak hozzá sok látványos képet. A Beszélgess velem! októberi találkozója a Széchenyi István Egyetem Új Menedzsment Campus konferenciatermében október 26-án 17 órakor lesz. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában