Hétvégi program

2023.09.13. 18:20

Összefogás napja Sopronkövesden

Idén már tizenhatodik alkalommal rendezik meg Sopronkövesden a Kövesdiek Összefogásának napjait szeptember 15. péntek és szeptember 17. vasárnap között.

Varga Henrietta

A háromnapos rendezvénysorozaton színes, tartalmas és szórakoztató programok közül választhatnak az érdeklődők, ahol a kultúra van a középpontban. Az idei év fő irányvonalát a néptánc, népzene, népi hangszerek, hagyományos játékok, valamint a mese adják. Megannyi helyszín kínálatából választhatnak az érdeklődők, a Rendezvényparktól egészen a Grófi magtárig koncertekkel, kiállításokkal vagy zenei műsorokkal találkozhatnak a látogatók. A gyerekeket többek között kézműves foglalkozások, hangszersimogató várják, de bekapcsolódhatnak a 100 Folk Celsius együttes koncertjébe vagy Sárdy Barbara interaktív énekórájába is.

A részletes programtáblázatot a www.sopronkovesd.hu weboldalon vagy Sopronkövesd hivatalos facebook oldalán találják meg az érdeklődők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában