Bunyós Pityu

2023.08.11. 09:57

Traktortalálkozó és családi nap Levélen

Tizenharmadszor szervezik meg a veterántraktor-­találkozót, amihez a Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület családi nappal kapcsolódik.

Mészely Réka

 A Május 1. liget és a horgásztó­ környéke kétnapos rendezvény helyszíne pénteken és szombaton. A pénteki szakmai napon a 100 éve elhunyt Ujhelyi Imrére, a kisgazdák szervezőjére emlékeznek, délután fél 2-kor koszorúzzák meg a gazdász mellszobrát a községháza előtt. Délután 2 órától kezdődnek a szakmai előadások a színpad melletti rendezvénysátorban. A színpadon délután 5 órától a Bezi Hagyományőrző Néptánccsoport, a Pandora Törzsi Tánc Egyesület, interaktív zenés gyerekműsor, a SziaLajos, Bunyós Pityu és Roby & Adél szórakoztat. A szombaton reggel 8 órakor kenyérszentelő szentmisével indul a katolikus templomban, 9 órakor lesz az ünnepélyes megnyitó, majd 10 órakor a traktorok felvonulnak a község utcáin. 10 órától indul a főzőverseny, a traktorkiállítás. A Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület családi napra várja a tagjait és az érdeklődőket. Délután fél 5-től községi elismeréseket adnak át és megszegik a kenyeret. Délután fellép a Szivárvány Csoport, a Mosonmagyaróvári Country Klub, de lesz hiphop, zenél Josh és Betti és a Bówly Roll. 
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában