Vidám hétvége

2023.08.08. 09:16

Háromnaposra bővült a Komálom Gyerkőcfesztivál

Kiss Réka, a Villa Camarum PT vezetője elmondta, idén immár nyolcadik alkalommal szervezik meg Észak-Komáromban a Komálom Gyerkőcfesztivált, ami a támogatóknak köszönhetően 2023-ban háromnaposra bővült.

Kisalföld.hu

Augusztus 26-án, 27-én és 28-án lesz a gyerekeké Észak-Komárom belvárosa. A részvétel teljesen ingyenes, a kicsiket több mint 50 program várja az Anglia parkban, a Klapka téren, a Tiszti Pavilon udvarán és a Belső körút lezárt szakaszán. 

„A célunk az, hogy a hagyományos értékrend elve mentén szórakoztassunk – élő zenés programokkal, bábjátékokkal, népi fajátékokkal készülünk. Nem szeretnénk vásári hangulatot, nem szeretnénk, ha ezekről a játékokról, programokról a standok elvonnák a legapróbbak figyelmét. Ezért a kereskedők jelentkezését tisztelettel ugyan, de elutasítjuk. Kizárólag három stand lehet jelen a szervezők döntése értelmében – olyanoké, akik hosszú-hosszú évek óta munkájukkal vagy adományukkal támogatják a szervező civil szervezet munkáját, és idén is jelentős mértékben segítik a rendezvényt. A szülőket pedig arra kérjük, számoljanak azzal, hogy három ételes-italos standot leszámítva csak a belvárosi éttermekre, kávéházakra és bárokra számíthatnak” – olvasható a Villa Camarum PT közleményében. 

A háromnapos rendezvényről bővebb információt találnak a VIII. Komálom Gyerkőcfesztivál Facebook-oldalán.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában