Petőfi

2022.11.08. 19:57

Kész az új színházi műsornaptár Sopronban

Felkerült a Soproni Petőfi Színház novemberi és decemberi felnőttelőadásainak műsornaptára a színház honlapjára.

kisalfold.hu

Korábban beszámoltunk róla, hogy a Soproni Petőfi Színháznak is takarékoskodnia kell az energiaválság miatt. A színházban a fűtési szezon végéig nem lesznek előadások, a meghirdetett produkciókat a Liszt-központban tartják meg. A hiánytalan kulturális élmény érdekében nagy erőkkel folynak az előadások előkészítő munkái. 

A felnőttbérlettel rendelkezők a színház honlapján tekinthetik meg, hogy a bérletükkel mely időpontokban játsszák a Porka havak, a Miért nem marad reggelire? és az Isten komédiása című darabokat. Ugyanott az ülőhelyükről is informálódhatnak. Az intézmény törekszik arra, hogy ha a székek számát nem is tudják feltétlenül tartani, de mindenki abba a sorban ülhessen, ahova a bérlete eredetileg szólt. A kamaraszínházi előadások ezalól kivételek. A színház munkatársai remélik, hogy nem a helyszín, hanem a színészi játék, a rendezők és koreográfusok nyújtotta élmény marad majd meg a nézőkben. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában