kisalfold.hu videó

2024.04.13. 12:02

Városi óvodás sportnap fergeteges hangulatban Mosonmagyaróváron - fotók, videó

Szinte felrobbant a hangos szurkolástól szombaton a Bauer Rudolf Egyetemi Sportcsarnok: kilenc csoport versengett a XXIII. Városi Óvodás Sportnapon.

Mészely Réka

A  XXIII. Városi Óvodás Sportnap helyszínéül szolgált szombaton a Bauer Rudolf Egyetemi Sportcsarnok. Idén a fantasztikus hangulatú megmérettetés főszervezője az Ostermayer Óvoda nevelőtestülete volt.

Az egybegyűlteket Iváncsics János mosonmagyaróvári alpolgármester köszöntötte, megköszönve az Ostermayer Óvodának a szervezésben vállalt szerepét. 

– Több mint huszonöt éve rendezik meg az oviolimpiát, melyen csak az arcok változnak, a hangulat ugyanolyan fantasztikus. A rendezvény legfőbb célja a közösségépítés, a óvodák közötti jó kapcsolat erősítése – emelte ki érdeklődésünkre Iváncsics János.

Kilenc óvodai csoport állt rajthoz a játékos feladatok során, szórakoztatóbbnál szórakoztatóbb kihívások vártak a gyermekekre, akik végig küzdötték a versenyt. Az ünnepi hangulathoz a Haller Sport, Majorette Egyesület táncosai is hozzájárultak. Minden óvoda éremmel, kupával és ajándékcsomaggal gazdagodott.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában