Környezetvédelem

2024.04.14. 07:00

Elektronikai- hulladékgyűjtés Osliban és Rábapordányban

Elektromos- és elektronikaihulladék-gyűjtést hirdetett az osli önkormányzat egy újrahasznosítással foglalkozó céggel együttműködve.

Kisalföld.hu

Az akció április 17-ig tart, a helyiek a kultúrház udvarán elhelyezett konténerhez vihetik a már felesleges hulladékot. Az átvevőhelyen televízió-, magnó-, videó- és rádió- készüléket, hűtőt, mosógépet, centrifugát, háztartási kis- és nagygépeket, információs és távközlési berendezéseket, rádiótelefont, elektromos barkácsgépeket, szerszámokat, gáztűzhelyet, gázbojlert, mikrohullámú sütőt, számítógépet és tartozékait, nyomtatót, számológépet, lemezjátszót lehet elhelyezni. 

Rábapordányban április 27-én, szombaton tartanak elektronikaihulladék-gyűjtést reggel nyolc órától délután négyig. Ott az iskola udvarán fogadják a lomokat, mindent, ami elektromos árammal működik. Feltétel azonban, hogy csak bontatlan, motorral rendelkező hulladékot vesznek át Rábapordányban. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában