Közgyűlés

2024.03.20. 21:00

Városi ügyek napirenden - Fontos témákban dönt a csornai testület

Csütörtökön délelőtt kilenc órától tartja ülését Csorna képviselő-testülete a városháza nagytermében.

Cs. Kovács Attila

A képviselők beszámolót hallgatnak meg a Baptista Tevékeny Szeretet Misszió fenntartásában működő Új Esély Központ működéséről, a tapasztalatokról. A Csornai Sportegyesület 2023-ra vonatkozó tájékoztatója is szerepel a napirendi pontok között. Döntenek a 2024-es igazgatási szünetről, és elbírálják a napközi otthonos óvoda igazgatói állására beérkezett pályázatokat. 
Téma lesz a civil támogatási alap felhasználására kiírandó pályázat, és várhatóan lezárja a testület a településkép védelméről szóló rendelettel kapcsolatos partnerségi egyeztetést. A továbbiakban az új bölcsőde­épület bővítésének, illetve a Vilmos park komplex fejlesztésének előterjesztéseit tárgyalja a plénum. A javaslat szerint módosítják többek között a településszerkezeti tervet és a helyi építési szabályzatot, valamint kiemelt fejlesztési területté nyilvánítanak egyes földrészleteket. A bölcsőde fejlesztésére és a Vilmos park tereprendezésére pályázaton nyert támogatást a város. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában