Erről írtunk a Kisalföldben

2024.03.27. 07:22

Harminc éve a Philip Morris támogatta a Győri Balettet - Húsz éve kezdték a Győri Ítélőtábla új épületének építkezését

Kisalföld.hu

10 éve - Bírságot kaphat a rendőrség

A csornai önkormányzat akár meg is büntetné a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőrfőkapitányságot. A szervezet környezetvédelmi bírságot kaphat, ha nem viteti el a többezer köbméternyi hulladékot a kezelésében lévő Gödrökből. A rendőrség egyeztet a városházával.

 

20 éve - Igazságügyi központ Győrött

Felértékelődik a győri Domb utca környéke: itt emelkedik majd az ítélőtábla és a fellebbviteli főügyészség impozáns épülete. A beköltözést 2005 augusztusára prognosztizálják. Megtörtént az épületekre és a környezőterületek beépítésére kiírt tervpályázat értékelése. A napokban már a tervezési vállalkozói szerződést is aláírták az ítélőtábla épületére.

 

30 éve - A Philip Morris a Győri Balett szponzora

A Kisalföld Kiadó Betéti Társaság angol tulajdonosa, az Assotiated Newspaper Group elnöke, Lord Rothermere tegnap Győrbe érkezett. Az Assotiated Newspaper elnökének első útja a pannonhalmi apátságba vezetett, ahol Pintér Ambrus, a Pannonhalmi Bencés Gimnázium igazgatója fogadta a vendégeket. A baráti találkozón a Philip Morris a támogatásáról is megerősítette a Győri Balettet.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában