Régi Kisalföldek

2024.03.23. 20:45

Erről írtunk 20 éve - Kukába dobta a babát

Múltidézés régi Kisalföldekkel.

Kisalföld.hu

50 éve - Téesz-értékelés

A Kisalföldi Tsz-szövetség elnöksége a minap értékelte az 1973. évi szocialista versenymozgalom eredményeit és határozatot hozott a továbbfejlesztésre. A szövetség versenybizottsága a megyei tanács mezőgazdasági és élelmezési osztályával közösen a következő termelőszövetkezeteket találta a legjobbaknak az éves gazdálkodási versenyben : Győr-Szentiván, Kimle, Töltéstava, Öttevény, Ménfőcsanak és Lipót.

40 éve - Ülés Kapuváron

Ülést tartott Kapuvár város tanácsa. A városháza nagytanácstermében dr. Nagy András tanácselnök nyitotta meg a fórumot s köszöntötte a vendégek között Háry Bélát, a megyei pártbizottság első titkárát, Kapuvár országgyűlési képviselőjét, valamint Hopp Ferencet, a megyei Testnevelési és Sporthivatal elnökét. 

20 éve - Kukába dobta a babát

A szülés után két héttel, a nőgyógyászati vizsgálaton derült ki, hogy egy győri nő, miután otthonában szült, csecsemőjét plédbe csavarta, majd a kukába dobta. Vérzéses panaszokkal jelentkezett ellátásra a kórházban a 29 éves győri Beáta. A nőgyógyászati vizsgálat megállapította, hogy az erősen kivérzett állapotban lévő lány legalább két hete szült. Az esetről a kórház értesítette a rendőrséget. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában