Ipar 5.0

2024.03.02. 08:05

Digitális innovációk a győri Kockában

Az Ipar 5.0 innovációs és technológiai átmenet, valamint az ipari fokozatváltás a témája a Széchenyi István Egyetem programjának, amelyet a hagyományteremtő céllal életre hívott Smart Manufacturing Festival keretén belül rendeznek a győri campuson és az egykori keksz­gyári Kockában, vagyis az egyetem győri innovációs parkjában.

Kisalföld.hu

Fotóillusztráció: Kisalföld-archívum

Március 6-án 10–12 óráig panelbeszélgetést rendeznek, a résztvevők a közelmúltban teljesen megújult egykori kekszgyári épületet belülről is megismerhetik. 13 órától laborlátogatásokat tartanak a győri campuson, amelyek során megismerhető a kiber-fizikai gyártórendszerek, a rádiófrekvenciás, a távközlés-informatika és a drónok laboratóriuma, valamint a Mobilis Interaktív Élményközpont tevékenysége.

A SmartManFest keretében a magyar ipari nagyvállalatok, kis- és középvállalkozások, felsőoktatási intézmények és kutatóhelyek ajtót nyitnak a nagyközönség számára, és betekintést engednek az ipari digitalizáció lebilincselő világába. Február 26. és március 8. között több mint 30 helyszínen közel 50-féle program várja a látogatókat az országban. Az események regisztrációhoz kötöttek, regisztrálni a https://smartmanfest.hu/regisztracio/ címen lehet. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában