Ünnepség

2024.03.15. 02:13

1848 hőseire emlékeztek a Jereván lakótelepen Sopronban - fotók

Kokárda, Petőfi-portré, nemzetiszínű zászló és versidézet díszíti a nemzeti ünnepen a Lővéri Nyugdíjas Klub helyiségét a Jereván lakótelepen.

Kisalföld.hu

Fotó: Rombai Peter \ RepeszTech

Idén is a Lővéri Nyugdíjas Klub műsorával ünnepeltek a lakótelepen. Az 1848-as forradalom és szabadságharc eseményeit, a szabadságharc hőseit
idézték fel szép ünnepi műsorukban verssel, énekszóval a klub tagjai az eseményen, ahova ilyen alkalmakkor mindenkit szívesen várnak.

A soproni Jereván lakótelepen szép hagyomány, hogy a nemzeti ünnepre előadással készül a klub tagsága – mondta el Tóth Éva a Jereván lakótelep Településrészi Önkormányzat elnöke, aki ünnepi gondolatokat is mondott az eseményen. Az ünnepek minden közösség számára értékek, mert a
közösséget összekovácsoló és felemelő üzenetet hordoznak, erőt adnak a mai küzdelmeinkhez.

Dr. Koltai Miklósné elnök elmondta: *minden évben különleges műsorral emlékeznek meg az egyik legszebb nemzeti ünnepről.

A tagok nagyon szeretnek verset tanulni, szavalni, így mindig meghatóan szép műsort adnak elő. A nyugdíjas klub több, mint ötven fős tagsága aktív módon vállal részt a Jereván közösségi életében műsorokkal, fellépésekkel.
 

 

 

 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában