Elfogadták

2024.02.02. 12:40

Rendkívüli közgyűlésen szavaztak a költségvetésről Sopronban

A soproni képviselő-testület megtartotta az év első közgyűlését, ahol elfogadták a 2024. évi költségvetést, melynek egyik legfontosabb célja, hogy biztos keretek között továbbra is lendületben maradjon a város fejlődése.

Papp Fanni

Forrás: Kisalföld archív

Fotó: Máthé Daniella

Az előterjesztés tárgyalása köszönetnyilvánítással kezdődött a soproni polgárok felé, hiszen közös erővel egy nehéz időszakot hagyott maga mögött a város. Továbbá kiderült belőle, hogy az önkormányzat tervezett bevételi főösszege több mint 23 milliárd forint, melyhez még hozzá jönnek egyéb támogatások és díjak is. 
Ezt követően a képviselő-testület módosította a pénzbeli és természetbeni ellátások helyi szabályairól szóló önkormányzati rendeletet. Szavaztak a gazdasági társaságokkal összefüggő tulajdonosi döntésekről és a hulladékgazdálkodási tárgyú szerződésekről is. Ezt követően zárt ülésen hoztak döntést a települési támogatásként nyújtható krízistámogatás ügyében benyújtott fellebbezésről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában