Vagyonnyilatkozat

2024.02.29. 08:00

Nyilatkoztak a vagyonukról a csornai képviselők

Kisalföld.hu

Módosította a város 2023-as költségvetési rendeletét legutóbbi ülésén Csorna képviselő-testülete. Rendszeres intézkedése ez a testületnek, amivel az aktuális változásokat vezetik át a dokumentumban. Amint arról Szalainé dr. Németh Annamária jegyző beszámolt, a 2023 negyedik negyedévére vonatkozó tételek kerülnek be a rendeletbe ily módon. 

Az összes változás főösszege 48,3 millió forint, így a 2023-as költségvetés főösszege 5,55 milliárd forintra módosult. 

A testületi ülésen kiderült az is, hogy a polgármester, az alpolgármester és valamennyi képviselő eleget tett vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettségének, és határidőre, azaz január 31-ig leadta a dokumentumot. 

A helyi építési szabályzat módosítása is napirenden volt. A jegyző tájékoztatott a részletekről. Eszerint az új bölcsőde bővítésével kapcsolatban egy szabályozási vonal meghatározását kell végrehajtani a rendezési tervben. „A partnerségi egyeztetés lezárult, megtörténtek a lakossági fórumok és a főépítész benyújtotta szakvéleményét, hogy indulhat a véleményezési szakasz” – foglalta össze a tudnivalókat Szalainé dr. Németh Annamária. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában