Állásbörze

2024.02.20. 18:00

Munkát kerestek a fegyházban Sopronkőhidán

A napokban tartottak állásbörzét a Sopronkőhidai Fegyház és Börtönben, amelyen „tárt kapukkal” várták azokat, akik érdeklődtek az intézetben lévő munkalehetőségek iránt.

Kisalföld.hu

„Bármilyen végzettséged van, mi biztosan tudunk munkát ajánlani” – állt a felhívásban, és valóban: a jelentkezők közül mindannyian találtak olyan beosztást, melyre alkalmasak voltak és melyet szívesen ellátnának. 

Az intézetben a hölgyek számára is kínálnak munkalehetőséget. Fotó: HES

Az intézetről szóló rövid általános ismertető után az érdeklődők a helyszínen pillanthattak be a napi munkavégzésbe. A szakterületek vezetőinek feltehették kérdéseiket is. Mind- ezek mellett a rendezvényen az érdeklődők tájékoztatást kaptak a büntetés-végrehajtási feladatok széles skálájáról, a rendvédelmi igazgatási és a hivatásos állományba kerülés feltételeiről, a juttatási rendszerről, valamint az előmeneteli lehetőségekről. Az intézetben jelenleg rendvédelmi és hivatásos alkalmazotti státuszok, biztonsági és körletfelügyelői, szakasszisztensi, nyilvántartói, szociális segédelőadói, ügykezelői és fegyveres biztonsági őr beosztások közül választhatnak az érdeklődők. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában