Széchenyi-egyetem

2024.02.17. 11:11

Diplomaosztó a győri egyetemen, elismerésekkel, díjakkal - fotók

Negyvenöt diplomát adtak át szombat délelőtt Győrben a Széchenyi István Egyetem Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Kar végzős hallgatóinak doktoravató és diplomaátadó ünnepségén. Átadták a mester-, alap- és felsőoktatási szakképzésen, valamint a szakirányú továbbképzésen végzett hallgatók diplomáit, majd a végzett joghallgatók doktorrá avatása következett.

Barki Andrea

A hallgatók díjazták oktatójukat

A Széchenyi István Egyetem Hallgatói Önkormányzata ismét a diplomaátadó ünnepélyen nyújtotta át az oktató a hallgatókért díjat. A hallgatói vélemények alapján a Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Karon dr. Ősze Áron egyetemi tanársegéd, az Alkotmányjogi és  Politikatudományi Tanszék oktatója részesült az „oktató a hallgatókért" díjban a hallgatók felé tanúsított nagyfokú segítőkészsége miatt.

Dr. Ősze Áron a Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Kar Alkotmányjogi Tanszékének egyetemi tanársegédje, valamint a Batthyány Lajos Szakkollégium igazgatója. Az indoklás szerint a hallgatók szívesen és bizalommal fordulnak hozzá mint a tanszék legfiatalabb oktatójához. A hallgatók számíthatnak empatikus, megértő hozzáállására, kéréseik méltányos elbírálására. Felkészítő oktatói sikereiben – saját korábbi versenyzői rutinja és – szakmaisága mellett kiemelkedő szerepe van annak is, hogy emberséges és oldott légkört teremt a felkészüléshez. Szakkollégium-igazgatóként a kari közösségépítés meghatározó szereplője úgy a szakmai, mint a szabadidős rendezvények megszervezésében vállalt feladataival.

Közösségépítésért adott elismerések

Minden évben a diplomaátadó ünnepségek adnak alkalmat arra, hogy a kiemelkedő közösségi tevékenységet folytató hallgatóknak átadják a Pro Auditoribus díjat, melyet a Széchenyi István Egyetem Hallgatói Önkormányzata és Győr Megyei Jogú Város polgármestere adományoz. A hallgatókért végzett munkájának elismeréséül oklevelet vehetett át Ladocsi Laura jogász szakon végzett hallgató, aki tanulmányai kezdetétől több éven át megválasztott hallgatói képviselőként vette ki részét a hallgatói önkormányzat számos tevékenységből. A kari elnöke által rábízott feladatokat mindig precízen teljesítette, számos hallgatói rendezvény színvonalát emelte a szervezés során kiemelkedő kreativitásával és lelkiismeretes munkájával. Szívügyének tekintette a hallgatói közösségépítést.

A hallgatókért végzett munkájának elismeréséül oklevelet vehet át Szabó Levente jogász szakon végzett hallgató, aki Hallgatói Önkormányzathoz már a tanulmányai elején csatlakozott. A hallgatói érdekképviselet mindig is fontos volt számára, a kar hallgatói bátran fordulhattak hozzá problémáikkal. A hallgatói rendezvények lebonyolításában mindig nagy szerepet vállalt és oszlopos tagja volt a Jurista Kupák kari csapatának.

A hallgatókért végzett munkájának elismeréséül emléklapot vehetett át Martinsich Máté Pál jogász szakon végzett hallgató és Németh Bálint István jogász szakon végzett hallgató is.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában