Célegyenesben az elkerülő

2024.01.19. 19:42

Figyelem! Változik a forgalmi rend a soproni határ előtt a 84-es főúton - Mutatjuk az újdonságokat

A befejező munkálatok miatt újabb forgalmi rend változás lesz az M85 autóút beruházásához kapcsolódóan a 84. számú főúton.

Kisalföld.hu

Máthé Daniella (Kisalföld-archívum)

A 84-es főút végcsomópont feletti részének végleges kialakítása miatt január 22. és február 28. között egy újabb forgalmi rend változásra kell számítani. A munkáknak már most neki áll a vállalkozó, hogy minél hamarabb, lehetőleg már májusban megnyithassa az észak-nyugati elkerülő utat.

A kivitelezést végző vállalkozó célja a mostani tereléssel is az, hogy a befejezés előtt álló gyorsforgalmi út egyes szakaszainak igénybevételével olyan ideiglenes forgalmi rendet alakítson ki, amely a hátralévő munkálatok alatt a közlekedést a lehető legbiztonságosabban, a forgalmi irányokat egymástól elválasztva, folyamatos haladást biztosítva valósítsa meg.

A forgalom az országhatár felé a már elkészített 84. számú főút közlekedési sávjában halad, lokális sávváltásokkal, időszakosan igénybe véve a végcsomópont megépített direkt forgalmi ágát is.

Máthé Daniella (Kisalföld-archívum)

Az országhatár felől érkezők Sopron irányába szintén egy sávban zavartalanul közlekedhetnek az újonnan megépített végcsomóponton keresztül, az M85 autóút bal pályájának belső sávjában, és az ideiglenes terelőúton át térhetnek vissza a 84-es főútra a várost jelző táblánál - tájékoztatott az Építési és Közlekedési Minisztérium Közúti Beruházás Lebonyolítási Főosztályának beruházásában épülő M85 autóút Fertőrákos csomópont - Sopron országhatár közötti szakaszának kivitelezője, az SDD Konzorcium.

A biztonságos közlekedés érdekében kérik az autósokat, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek, szigorúan tartsák be a korlátozó jelzéseket és óvják az úton dolgozókat! Az SDD Konzorcium igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy a közlekedés zavartalan legyen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában