Hasznosítás

2024.01.10. 13:55

Begyűjtik a fenyőfákat Mosonmagyaróváron is

A mosonmagyaróvári önkormányzat és a Városüzemeltető kft. tájékoztatja a mosonmagyaróvári lakosokat, hogy a díszeiket vesztett karácsonyfák begyűjtése megkezdődik.

Kisalföld.hu

A fenyőfákat a következő helyszíneken helyezhetik el a városban január 31-ig: a Gabona rakparti hulladékudvarban, a szelektív hulladékgyűjtő szigeteknél, közvetlenül az edények mellett. Az említetteken túl a fák az alábbi területeken helyezhetők el, ahol ezt külön tábla is jelzi: Család sori kis zöldfelület, a MITE-pályával szemben, a Várallyai út vége–Sólyom utcai fás területen, a Hanság utca folytatásában a kutyaiskola felé, a Halászi út–Tűzliliom utca–Szellőrózsa utcánál, a kerékpáros-pihenőnél, a Bartók B. utca–Huszár G. utcai kanyarnál lévő zöldfelületen, a Kálnoki út–Csermelyciprus utcai sarok zöldfelületén, a Kapucinus utca–Sóházi parkolónál, a Kórház utcai parkoló Csaba utca felőli szélénél, a Feketeerdei út–Dunacsúnyi utca sarkán, az önkormányzati beépítetlen teleknél, a Vízpart utca–Kolbai utcai sarok zöldfelületén. A kijelölt helyeken kizárólag dísz nélküli fenyőfák helyezhetők el, egymásra kupacolva, a közlekedést nem akadályozva. A fákat begyűjtés után darálják és újrahasznosítják, komposztálják. A város rendezettsége érdekében a szolgáltató kéri, vegyék figyelembe, hogy a házak elé kihelyezett fenyőfákat nem gyűjtik be! 
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában