Ezeket a cikkeket olvasták a legtöbben januárban a kisalfold.hu-n

Színes, érdekes hírekkel volt tele az év első hónapja. Az első tízbe bejutott értékes ingatlanról, új mezekről, példaképekről szóló cikkünk, de sajnos baleset, tragédia és az energiaválság miatt bezáró éttermek is, amik mellé pozitív példa is jutott. Elevenítsük fel együtt, mik foglalkoztatták leginkább olvasóinkat 2023 januárjában.

Kisalföld.hu

10.

Az év első hetében érkezett a hír, hogy a 2023-as évet új felszerelésben kezdik meg a Győri Audi ETO felnőtt sportolói és stábtagjai.

9.

Évek óta a Hét embere interjúsorozatunk riportalanyairól, 50 héten át olvashatnak lapunk hasábjain. Egyrészt azért, hogy bemutassuk őket olvasóinknak, másrészt azért, hogy példát vegyünk róluk, és mi is tegyünk többet saját területünkön annak érdekében, hogy közösségünk, településünk, megyénk minél szebb, jobb, élhetőbb legyen. Közülük kerül ki olvasóink szavazata alapján az, aki megkaphatja az Az Év Embere Közönségdíjat.  A hírt, hogy elindult a szavazás, annyian olvasták, hogy ezzel tízes listánk 9. helyére juttatták.

8.

Az energiaválság sorra szedte az áldozatait. Elsőként az évben a győrújbaráti Mákos Guba étterem jelentette be, hogy felfüggeszti a működését, mert képtelenség kitermelni a kilencszeresére nőtt energiaszámlát:

7.

Mindenki szeret belesni egy olyan épület falai mögé, amilyenbe ritkán, vagy talán sohasem jut be. Ilyen volt ez az ingatlan is, amit a kattintások toplistánk 7. helyére repítettek:

6.

Egy győri négyes balesetben volt érintett egy Lamborghini is. Sokak voltak kíváncsiak a részletekre:

5.

Még 2022 májusában történt Ausztriában az a vonatszerencsétlenség, amiben egy utas életét vesztette, hárman súlyos, 11-en pedig könnyebb sérüléseket szenvedtek. Több, mint hetven utast pedig a közelben felállított egészségügyi sátorban láttak el. A soproni mozdonyvezetővel szemben januárban született meg az elsőfokú ítélet:

4.

A Covid után újabb kihívással kellett szembenézniük a vendéglátásban dolgozóknak: az elszálló rezsiköltségek tették bizonytalanná sokak jövőjét az ágazatban.
Sokakat érdekelt a Komédiás Étterem története, akik a bezárás helyett milyen kreatív megoldást választottak költségeik csökkentésére:

3.

Az új évben sajnos számos vendéglátóhelytől kellett elbúcsúznunk, aminek leginkább az elszállt költségek és a munkaerőhiány volt a fő oka.
Sokan voltak kíváncsiak rá, hogy milyen kedvenc helyektől kellett elköszönni:

2.

Szomorú apropóból született január második legolvasottabb írása, amelyben a tragikus balesetben elhunyt Szalontay Juditra, a Csornai Múzeum alapítójára emlékeztünk:

1. 

A hónap legtöbbet olvasott cikke pedig az a győri tűzeset volt, ami két ember életét követelte. Mint később kiderült, egyikük a csornai múzeum alapítója volt:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában