Közlekedés

2023.12.26. 07:24

Friss közlekedési infók - Még előfordulnak nedves útszakaszok Győr-Moson-Sopronban, utat zártak le Vasban

Az ünnepi kamiontilalom kedd este 22 óráig lesz érvényben.

Kisalföld.hu

416940070

Fotó: Rasica

A gyorsforgalmi, valamint a fő- és mellékutak burkolata többnyire száraz, vagy felszáradóban van, de előfordulnak nedves illetve sónedves szakaszok is - olvasható az útinform kedden reggel közzétett jelentésében.

Az 1-es főúton, Mosonmagyaróvár határában, a 160-as km-nél új körforgalmú csomópontot építenek. Félpályás lezárás mellett dolgoznak és jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.

A 14-es főúton, Győr határában, a Győrújbarát felé vezető út kereszteződésében csomópontépítési munkákat végeznek. A téli időszakban útszűkület és sebességkorlátozás van érvényben a 2-es km-nél.

A 84-es főúton, Sopron közelében a 123-as és a 127-es km között az M85-ös autóút építéshez kapcsolódó munkák miatt a fél útpályát lezárták.

Az ünnepi kamiontilalom kedd este 22 óráig lesz érvényben, valamint szilveszterkor, december 30-án 22 órától, január 1-jén 22 óráig tart majd.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában