Serleget vehettek át

2023.12.25. 19:18

A sopronkőhidai börtön munkatársai remekül szerepeltek az országos sportbajnokságon

Első helyezést ért el a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön a Büntetés-végrehajtás Országos Pontszerző Sportbajnokságán. A Büntetés-végrehajtási Szervezet Oktatási, Továbbképzési és Rehabilitációs Központja által szervezett, intézetek közötti pontszerző sportversenyek összesített eredményhirdetését Pilisszentkereszten tartották december 20-án.

Kisalföld.hu

A díjátadó ünnepségén Vágó Róbert bv. alezredes, parancsnokhelyettes és Szigethi Ibolya bv. fhdgy. reintegrációs tiszt vehetett át serleget és oklevelet.

A díjátadó ünnepségén Vágó Róbert bv. alezredes, parancsnokhelyettes és Szigethi Ibolya bv. fhdgy. reintegrációs tiszt vehette át a fantasztikus eredményért járó serleget.

A 2023-as év bővelkedett sporteredményekben. A terepfutó, járőr-, lő-, kispályás labdarúgó, horgászbajnokság, valamint a kerékpárverseny eredményei alapján érdemelte ki a sopronkőhidai intézet az országos első helyezést.

 

A második helyezett a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet lett, akiket 5 ponttal, a harmadik helyen a Közép-dunántúli Országos Büntetés-végrehajtási Intézet végzett, őket 21 ponttal utasították maguk mögé a kőhidai versenyzők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában