Tehetség

2023.11.22. 16:01

Junior diplomatákkal gazdagodott a vármegye - fotók

Ezer versenyző közül került ki a vármegye négy kicsi attaséja és kicsi nagykövete.

Bella Violetta

Fotó: Csapó Balázs

Szerda délután adták át az okleveleket és díjakat annak a 29, 10-12 éves diáknak, akik Győr-Moson-Sopronból átjutottak a Magyarság KicsiNagykövete kihívás első és második fordulóján, rengeteg kincskeresésen, kreatív feladaton keresztül. A kihívás célja segíteni a diákok önfejlesztését, kreativitását, tehetségük kibontakoztatását, hogy sikerélményre és elismerésre tegyenek szert, motiváltabbak legyenek a tanulásban, és büszkék legyenek magukra és származásukra. A budapesti harmadik fordulón így agrár attaséként Niksz Lénárd – már másodízben –, kultúra területén Németh Jázmin, zöld KicsiAttaséként Falusi Ádám, sport területén Zsadony Zénó Máté, KicsiNagykövetként pedig Kovács Eliza Gabriella képviseli.

Győr város jóvoltából az attasék tablettel, a nagykövet pedig okos órával gazdagodott, melyeket Szeles Szabolcs, és egy korábbi KicsiNagykövet: a Győri Nemzeti Színház gyermekszínésze Horváth Olivér adta át. A szervező Generációk Találkozása Egyesület pedig budapesti sétahajózásra, kicskeresésre és parlament látogatásra viszi a majd harminc gyermeket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában