Bizalmi értekezlet

2023.11.14. 19:04

A győri szakszervezeti botrány után lemondanak az AHFSZ elnökségi tagjai

Az Audi Hungaria Független Szakszervezete kedden rendkívüli bizalmi értekezletet tartott, amelyen a kialakult helyzetet értékelték, valamint a szükséges teendőket megbeszélték.

Kisalföld.hu

A két gyanúsított, volt szakszervezeti vezető férfit vezetőszáron kísérték be a Győri Járásbíróságra múlt héten. Fotó: Kisalföld-archívum

Az AHFSZ elnöksége döntött a letartóztatásban lévő két elnökségi tag kizárásáról. Ügyvédi megbízást adtak ki polgárjogi igény érvényesítésére, amely során mindent megtesznek az eltulajdonított vagyon megtérítésére. 

A működőképességükről és az aktuális anyagi helyzetükről is tájékoztatást adtak: az AHFSZ továbbra is biztos anyagi körülményekkel rendelkezik.

A bizalmi értekezlet végén az AHFSZ elnökségének tagjai egyenként jelentették be, hogy tisztújító választással lemondanak a tisztségükről. Amíg nem választják meg az új elnökségi tagokat, maradéktalanul ellátják feladataikat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában