Az Év honlapja verseny

2023.10.09. 10:09

Várják a szavazatokat Komárom honlapjára

A Magyar Marketing Szövetség minden évben több kategóriában meghirdeti Az Év Honlapja versenyt, melyen idén az iranykomarom.hu is ringbe szállt. Szavazni november 15-ig az azevhonlapja.hu oldalon lehet.

Szinak Evelyn

Horváth László, az iranykomarom.hu megalkotója elmondta, hogy a weboldalt még 2011-ben hozta létre a Komáromi Turisztikai Egyesület, az első verzió Szentesi Tamással közösen készült és a WF Szabadidőparkban mutatták be a nagyközönségnek. A most elérhető honlap a negyedik generáció és 2021-ben újult meg. Az iranykomarom.hu tulajdonképpen Komárom turisztikai weboldala, ahol az összes helyi szolgáltatónak, szállásadónak van egy külön aloldala, friss fényképekkel és leírásokkal, de a KomGasztro miatt új videós tartalmak is találhatóak rajta, illetve a programajánló napi szinten frissül. Újdonság, hogy a Komáromi Tourinform Iroda által szervezett és igen nagy népszerűségnek örvendő tematikus túrákra az érdeklődők az iranykomarom.hu oldalon be tudnak fizetni. 

„A Magyar Marketing Szövetség minden évben kiírja Az Év Honlapja versenyt, több kategóriát hirdetnek, mi a turisztikai kategóriában szerepelünk, olyan városokkal, mint Miskolc vagy Vác. Az Év Honlapja díj mellett a közönségdíjra is pályázunk” – emelte ki Horváth László. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában