Elismerés

2023.10.12. 11:41

Győr gazdaságának meghatározó szereplői - Elsőként a Rába és az Audi kapta meg a Baross Gábor díjat

Győr város önkormányzata gazdasági életében meghatározó szereplők munkásságának elismerésére idén új díjat alapított, amelyet Baross Gáborról, egykori győri "vasminiszterről" neveztek el. Az elismerés annak a magánszemélynek vagy cégnek adományozható, aki a gazdasági életben, vagy gazdasági tevékenységével Győrt szolgálja, a város hírnevét öregbíti.

Simon Roberta

Forrás: Audi Hungaria

Az első díjazottak, a csaknem 130 éves Rába Járműipari Holding Nyrt. és az idén 30 éves Audi Hungaria Zrt, akiknek szerdán a Zsinagógában adták át az elismeréseket. 

– Több ezer család megélhetését biztosítják, és maradandó értéket állítanak elő – fogalmazott dr. Dézsi Csaba András polgármester.

Az Audi Hungariának  adományozott Baross Gábor – Győr Gazdaságáért díj az a vállalat azért érdemelhette ki, mert város és a térség gazdasági fejlődésében meghatározó szerepet tölt be, valamint az oktatás és a kultúra területén is jelentős a támogatói tevékenysége.

Az Audi Hungaria a világ legnagyobb motorgyára, megbízható üzleti partner, 12 ezer munkatárs biztos munkahelye, valamint Győrnek és régiónknak meghatározó, támogató szereplője. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában