kisalfold.hu videó

2023.09.22. 20:29

Győr krémje változott át akcióhőssé egy délutánra - Fotók, videó

Lövésektől volt hangos péntek délután a Magyalosi lőtér. Idén is megrendezték Ravazdon a már hagyománnyá vált Patent VIP lövészetet, amin idén is több százan vettek részt. A cégcsoport legrégebbi barátai és partnerei a lőtér 10 különböző lőpályáján tehették próbára ügyességüket, az íjászattól kezdve a mesterlövész puskán át az AK-47-ig, szinte mindenben.

Simon Roberta

Fotó: Csapó Balázs

Kocsis Róbert, a Patent cég vezérigazgatója azt mondta, a rendezvény egy igazi társadalmi eseménnyé nőtte ki magát az elmúlt években, amire idén is rekordszámú győri közszereplő, sportoló és cégvezető érkezett. A kötetlen eseményen kicsit közelebb kerülhettek a résztvevők a vagyonvédelmi és biztonságszolgáltatási munkához.

Miután fegyvernemek szerint csoportokba rendeződtek a meghívott vendégek, kezdődhetett a célbalövés. A szakemberek mindenben segítettek, hogy biztonságosan lehessenek részesei a vendégek a nem mindennapi élménynek. Számos olyan fegyvert foghattak kézbe és próbálhattak ki, amiket korábban csak akciófilmekben láttak, de a VIP lövészeten testközelből is megtapasztalhatták azok erejét. Többen elmondták, hogy ugyan első ránézésre könnyűnek tűnhet, de kipróbálva már nem is olyan egyszerű ekkora tűzfegyverekkel pontosan célba lőni.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában