Felvételi 2023

2023.08.01. 10:36

Pótfelvételi 2023 - Tradicionális szakokra is jelentkezhetnek még a diákok a Soproni Egyetemen

A Soproni Egyetemen is számos lehetőség várja a diákokat a pótfelvételin.

Kisalföld.hu

Jó hír, hogy több képzésen nemcsak költségtérítéses formában, hanem állami támogatással is elkezdhetők szeptembertől a tanulmányok Sopronban. Fotó: Kisalföld-archívum

A hagyományosan népszerű Benedek Elek Pedagógiai Karon továbbra is elérhető az óvodapedagógiai képzés, de új lehetőség is várja az érdeklődőket: az ősztől induló sportszervező alapképzési szak is izgalmas lehetőségeket nyújt a jelentkezőknek. Az erdőmérnöki kar unikális képzéseinek köszönhetően lehetőség nyílik a természetvédelmi és a vadgazda mérnök szakon önköltséges, vagy akár állami ösztöndíjas formában is tanulmányokat folytatni.

Emellett a faipari mérnöki és kreatívipari karon olyan tradicionális szakokra is jelentkezhetnek a diákok, amelyek a faanyag hasznosításával, kreatív feldolgozásával foglalkoznak. A Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar gazdasági szakjai között különösen kiemelkedő az érdeklődés a turizmus-vendéglátás alapszakra. Ez megfelelő tudást biztosít a dinamikus gazdasági környezethez való sikeres alkalmazkodáshoz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában