Másik autóval fog járni

2023.08.21. 15:42

Nem bérli tovább Győr a szolgálati Audi A8-ast

A Győrben használt, szolgálati Audi A8 típusú gépkocsi bérleti szerződésének felmondásáról tájékoztatott Prof. dr. Dézsi Csaba András, Győr polgármestere - írta közleményében Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala.

Kisalföld.hu

Hétfőn arról tájékoztatta a nyilvánosságot Prof. dr. Dézsi Csaba András Győr polgármestere, hogy felmondják a szolgálati autó bérleti szerződését. A közleményt változtatás nélkül közöljük.

 - Tekintettel arra, hogy a gépkocsik bérlését a Városházán nem a polgármester koordinálja, nem tudtam arról, hogy mennyiért bérelik a polgármester szolgálati autóját. Most szembesültem ezzel az árral. Amikor polgármester lettem, nem kértem új autót, hanem beleültem abba a mellékelt fényképen is látható A8-as személygépkocsiba, melyet az elődömnek béreltek, és amit addig ő használt. Vizsgálatot rendeltem el és az általam is csak most ismertté váló bérleti díj mértékét indokolatlanul magasnak tartom ezért utasításba adtam a bérleti szerződés felmondását. Ezen túl a Városháza saját tulajdonában lévő, már az előző ciklusban beszerzett, konkrét személyhez nem rendelt, s eddig a kollégák által éppen az adott feladatokhoz használt autóval fogok járni.

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában