Elszámolás

2023.08.29. 07:03

Figyelem! Vízórákat olvasnak le a Pannon-Víz munkatársai a Rábaközben - Mutatjuk a helyszíneket

Szeptember elsejétől a kapuvári és csornai üzemmérnökség területén végzik a munkát a szakemberek. A vízmérő leolvasók „pannon-vizes” emblémával ellátott formaruhát viselnek, akik pénzt, aláírást, egyéb adatot NEM KÉRNEK a felkeresés során.

Kisalföld.hu

Az érintett települések

Bogyoszló és körzetében: Jobaháza, Rábatamási, Potyond, Sopronnémeti

Szil és körzetében: Magyarkeresztúr, Zsebeháza

Rábacsécsény és körzetében: Mérges, Bodonhely, Kisbabot, Rábaszentmihály, Szany, Rábapordány és Bágyogszovát településen.

"Munkatársaink egyedi sorszámmal ellátott fényképes igazolvánnyal rendelkeznek, amelynek érvényességéről a 96/522-601-es telefonszámot tárcsázva megbizonyosodhatnak, amennyiben kétségük támad az Önöket felkereső szakembert illetően.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a vízmérő akna karbantartása, tisztítása rendeleti előírás alapján a felhasználó feladata. Mindezeknek megfelelően szíveskedjenek az akna leolvasáshoz szükséges rendbetételét és hozzáférhetőségét elvégezni. Kérjük szíves közreműködésüket a mérők leolvasása során!" - közölte a szolgáltató.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában