Elismerések

2023.07.01. 12:19

Semmelweis-nap - A Margit Kórház dolgozóit díjazták Csornán

Semmelweis-napot tartottak a csornai Margit Kórházban pénteken. Ünnepélyes keretek között adták át az elismeréseket a kiemelkedő munkát végző dolgozóknak.

Vámos Annamária

Ünnepélyes keretek között adták át az elismeréseket a Semmelweis-napon a csornai Margit Kórházban. A rendezvényen dr. Winiczai Zoltán, a kórház főigazgatója mondott beszédet.

Fotó: Vámos Annamária

Dr. Kiss Imre higiénés főorvos köszöntőjével kezdődött a rendezvény, aki kiemelte: – Ami a rendszerünkben nem változik, az a beteg, akit ápolni, gondozni kell, akinek gyógyulása, fájdalmának enyhülése nekünk is erőt ad. 
Ezt követően dr. Winiczai Zoltán, a kórház főigazgatója vette át a szót, aki az intézmény gazdasági nehézségeiről beszélt, ugyanakkor kiemelte, hogy a közösség összetartó, ereje pedig az elmúlt éveket jellemző bizonytalanságban mutatkozott meg leginkább. 

Az intézmény vezetője, illetve Orbán Gyöngyi ápolási igazgató adta át az elismeréseket Bognárné Erdélyi Gabriella élelmezési ügyintézőnek, Festő Istvánné Zsuzsa ápolónak, Honyák Istvánné ápolónak, Horváth Péterné takarítónak, Horváth Ferencné ápolónak, dr. Locsmándi Mária szemész főorvosnak, Molnár Istvánné segédápolónak, Németh Andrea asszisztensnek, Selyem Zsoltné gazdasági osztályvezetőnek, Szüts Éva orvosírnoknak, Tóth Zoltánné ápolónak, a gasztrorehabilitációs osztály kollektívájának, illetve a laboratórium csapatának. 

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara elismerő oklevelet adományozott Nagy Eszternek. 
Orbán Gyöngyi ápolási igazgató záróbeszédében a modern nővérképzés, valamint a betegellátás reformjának elindítójáról, Florence Nightingale-ről emlékezett meg. 
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában