Közösségi közlekedés

2023.07.11. 10:24

Buszok új útvonalon Sopronban

A városszerte megkezdett nyári útépítési munkálatok miatt július 19-ig több helyi és helyközi buszjárat útvonala megváltozik.

Kisalföld.hu

Terelőúton közlekednek a buszok. Fotó: Máthé Daniella

A városszerte megkezdett nyári útépítési munkálatok miatt július 19-ig több helyi és helyközi buszjárat útvonala megváltozik. Az autóbuszok a Petőfi tér egy szakaszának lezárása miatt a Várkerületen át közlekednek a terelés idején. A helyi járatok közül terelő útvonalon közlekedik a 3Y, 4, 5, 5A, 5T, 6, 12, 13B, 14, 14B, 32 és a 33-as járat. A helyközi járatok közül pedig a 7073, 7205, 7208, 7209, 7210, 7212 és a 7242-es vidéki buszok az érintettek.

A munkálatok miatt kimarad az Ógabona téren az Újteleki utcai megálló; a vasútállomás felől érkező buszok esetében a Széchenyi téri megálló; a Fapiac felől érkező buszok esetében a Várkerületen az Ötvös utcai megálló. Ideiglenes megállóhely lesz a Várkerületen a Festő közi buszmegálló; a vasútállomás felől érkező buszok esetében a Várkerületen az Ötvös utcai megálló; a Fapiac felől érkező buszok esetében a Várkerületen az Árpád utcai megálló. A változást tartalmazó információk térképpel együtt megtalálhatók a Volánbusz Facebook-oldalán is.

Terelőúton közlekednek a buszok. Fotó: Máthé Daniella

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában