Járda, ravatalozó

2023.06.24. 20:18

Elindultak a beruházások Rábapordányban

A rábapordányi önkormányzat megkezdte a pályázati támogatásokkal finanszírozott beruházásait. Járdát építenek és készülnek a ravatalozó felújítására.

kisalfold.hu

A ravatalozó felújítása és átalakítása is elkezdődött Rábapordányban.

 A Béke utcában már dolgoznak a szakemberek. A páros oldalon újul meg a burkolat, mivel ez a szakasz kapcsolódik a Gévay-Wolff utcához. A kivitelezők kérik a helyieket, az ingatlantulajdonosokat, hogy a nagy meleg miatt lehetőség szerint locsolják a a friss betont. 

A ravatalozó felújítása, átalakítása is folyamatban van a rábapordányi temetőben. Emiatt a sírkert látogatóinak nagyobb figyelemmel kell közlekedniük a munkával érintett területen. A felújítás során lecserélik a tetőt és megoldják a csapadékvíz elvezetését. Régi terve volt az önkormányzatnak, hogy a ravatalozó vizesblokkja kívülről is megközelíthető legyen. A mostani rekonstrukcióval ezt is megoldják a szakemberek. Emellett elvégzik a belső munkálatokat, újrafestik a farészeket. Mindkét beruházást a Magyar Falu Program támogatja. 
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában