Ballagás

2023.05.11. 15:00

Érdemes diákok lettek Csornán

Csorna végzős középiskolásai lampionos ballagáson is elbúcsúznak a településtől. A hagyomány szerint a város vezetői is elköszönnek a ballagóktól, akik közül a legjobbak átvehetik a Csorna Város Érdemes Diákja kitüntetést.

kisalfold.hu

A díjakat dr. Bónáné dr. Németh Katalin polgármester adta át. Balázs Péter, a Csukás Zoltán Mezőgazdasági Technikum és Szakképző Iskola végzőse példamutató szorgalma, kiemelkedő tanulmányi eredménye, közösségi tevékenysége és az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyen elért 6. helyezése elismeréseként kapta meg. 

Márkus Annának, a Hunyadi János Technikum diákjának kiemelkedő közösségi tevékenysége, kitűnő tanulmányi eredménye és a szakmai érettségi vizsgatárgyak irodai ügyviteli ismeretek ágazatban elért országos 10. helyezése elismeréseként járt a díj.

Papp Ramóna, a Kossuth Lajos Szakképző Iskola ballagója kitűnő tanulmányi eredményével, „A szakma kiváló tanulója” versenyen elért kimagasló teljesítményével, valamint a „Jelen tanulója, jövő mestere” szakmai versenyen elért 3. helyezésével érdemelte ki az Érdemes Diák címet. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában