Hetek óta nem üzemel

2022.08.05. 08:03

Ezért nem működik a bankautomata a a Széchenyi téren Sopronban

A Kisalföld olvasója fordult a soproni szerkesztőséghez azzal a problémával, hogy a Széchenyi téren található első számú postán hetek óta nem működik a bankautomata.

kisalfold.hu

Fotó: Máthé Daniella

A Kisalföld olvasója kérte a soproni szerkesztőséget, hogy járjon utána, meddig nem lesz üzemképes a frekventált helyen található automata.

– A Széchenyi tér közelében lakom, így a legkézenfekvőbb számomra a nagy postánál lévő bank­automata használata. A júniusi nyugdíjamat még ott vettem fel, de júliusban és azóta már nem tudtam használni az automatát. Mióta észleltem a hibát, gyakrabban néztem meg, működik-e, de sajnálattal vettem észre, hogy még mindig nem orvosolták a problémát. Több ismerősöm is van a postán, akiktől érdeklődtem, hogy meddig nem üzemel, de sajnos ők nem tudtak választ adni, hiszen nem hozzájuk tartozik – vetette fel olvasónk a problémát.

Hozzátette, sokan használnák az említett, OTP Bank Nyrt. által üzemeltetett automatát, és az utóbbi hetekben többször is előfordult, hogy hosszú sorok alakultak ki ott. Olvasónk sérelmezte azt is, hogy a meghibásodásra semmi nem hívja fel az ügyfelek figyelmét, így azzal sincsenek tisztában, hogy a bank­automata nem üzemképes.

Megkeresésünkre a OTP Bank Nyrt. elnézést kért ügyfeleitől az ATM kiesése miatt. Tájékoztató levelükben leírták, a gép nem javítható, ezért lekapcsolták. Az új gépet minél előbb megpróbálják beüzemelni, de külső körülmények hátráltathatják a beszerzési folyamatot. Mindent megtesznek az ATM mielőbbi pótlása érdekében. A városban pedig további 12 automata várja az ügyfeleket. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában