Módisított menetrend

2021.09.17. 15:46

Vágánykorszerűsítések miatt nem a Keletibe mennek a vonatok

A hegyeshalmi vonalon közlekedő soproni és szombathelyi IC-k a Keleti pályaudvar helyett a Déliből indulnak és oda is érkeznek. Néhány vonat már péntekenként, és még hétfőnként is a Déli pályaudvarra közlekedik, illetve néhány IC vonat csak Budapest-Kelenföldig közlekedik.

kisalfold.hu

Forrás: MW

A Keleti pályaudvaron vágánykorszerűsítések miatt a szeptemberi hétvégéken módosított menetrend érvényes. A Keleti pályaudvaron a már épülő Keleti–Kőbánya felső közötti harmadik vágányhoz új kitérő-, váltókapcsolatok építését végzik.

Budapest–Hegyeshalom vasútvonal:

Szeptember 27-ig, hétvégenként 2 vonat kivételével a szombathelyi és soproni InterCity (IC) vonatok, továbbá egy késő esti G10-es járat a Keleti pályaudvar helyett a Déli pályaudvarról indulnak és oda is érkeznek. A 9318-as számú G10-es vonat 21:50-kor indul a Déliből.

A 912-es számú Borostyánkő és 932-es számú Tűztorony InterCity vonat hétfőnként is a Déli pályaudvarról indul – 6:15-kor, illetve 7:15-kor –,

a 923-as számú Borostyánkő IC vonat Győrből 18:21-kor indul, péntekenként is a Déli pályaudvarra érkezik a Keleti helyett.

A 919-es számú Savaria IC vonat Győrből 7:03-kor indul és hétvégenként csak Budapest-Kelenföldig közlekedik,

a 911-es Claudius IC vonat Győrből 20:21-kor indul és péntekenként, illetve hétvégén is csak Budapest-Kelenföldig közlekedik.

A vasárnaponként közlekedő Szombathely–Győr–Budapest vonalon a mentesítő vonatok csak Budapest-Kelenföldig közlekednek.

Pályakarbantartás a Budapest–Hegyeshalom vonalon

A Budapest–Hegyeshalom vonalon október 1-jétől 10-ig pályakarbantartást végeznek, ezért a Győrből Hegyeshalomba 22:46-kor induló 9548-as számú és a Hegyeshalomból Győrbe 4:25-kor induló 9419-es számú vonat módosított menetrend szerint közlekedik. A Münchenből Budapestre közlekedő rjx 261-es számú vonat a Keleti pályaudvar helyett a Déli pályaudvarra érkezik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában