Szeméremsértés

2020.04.01. 12:25

Nőket fogdosott egy biciklis férfi Mosonmagyaróváron

A rendőrök elfogták a 30 éves ukrán gyanúsítottat.

kisalfold.hu

Fotó: rendőrség

Nyomozás indult a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon 2019. október 1-én, mivel bejelentés érkezett arról, hogy egy ismeretlen férfi szeméremsértő módon viselkedett egy nővel szemben a reggeli órákban. A nő a rendőrségen elmondta, hogy a Király utcában közlekedett gyalogosan, amikor felfigyelt arra, hogy egy kerékpáros, hátizsákos férfi követi. Amikor a biciklis a gyalogost utolérte, szeméremsértő módon fogdosni kezdte az asszonyt, majd elhajtott. Alig egy hónap elteltével – a fenti esethez hasonlóan – egy másik gyalogos nőt is inzultált egy szintén kerékpárral közlekedő férfi.

Fotó: rendőrség

A mosonmagyaróvári nyomozók adatgyűjtés és tanúkutatás eredményeként beazonosították, majd kedden elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 30 éves ukrán állampolgárt.

A férfit a rendőrkapitányságra előállították, majd kétrendbeli szeméremsértés vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A gyanúsított elismerte a bűncselekmények elkövetését – írja honlapján a rendőrség szerdán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában