Kék hírek

2023.02.09. 16:11

Tűz ütött ki egy hegyeshalmi lakásban, lakhatatlan a ház

A lángok Hegyeshalomban a Fő utcában csaptak fel. A ház lakhatatlanná vált, a lakók ideiglenes elhelyezéséről gondoskodnak.

kisalfold.hu

Tűz volt egy hegyeshalmi lakás egyik szobájában, a Fő utcában. Mosonmagyaróvár hivatásos tűzoltói két vízsugárral eloltották a lángokat - írta honlapján a katasztrófavédelem. 

A házat egy idős hölgy és fia lakja, akik észlelték a tüzet. Próbálták eloltani, de nem jártak sikerrel, így értesítették a tűzoltókat. Szerencsére még időben észlelték a bajt, ők nem sérültek meg, azonban az anyagi kár jelentős. A szoba ugyan kiégett, azonban a ház lakható, erősítette meg Szőke László hegyeshalmi polgármester. 

A házban egy idős hölgy és fia tartózkodott, akik észlelték a tüzet. Próbálták eloltani, de nem jártak sikerrel, így értesítették a tűzoltókat. Szerencsére még időben észlelték a bajt, ők nem sérültek meg, azonban az anyagi kár nagy - erősítette meg Szőke László hegyeshalmi polgármester.

Tóth Gyula, a hegyeshalmi önkormányzat szociális bizottságának elnöke érdeklődésünkre elmondta, hogy a ház lakhatatlanná vált, a lakók ideiglenes elhelyezéséről gondoskodnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában