10 éven át tartott a borzalom

2023.02.14. 14:44

Nevelt lányait molesztálta - 12 év fegyházra súlyosította büntetését a győri bíróság

Többrendbeli szexuális erőszak és többrendbeli szexuális visszaélés miatt tizenkét év fegyházbüntetésre ítélt a Győri Ítélőtábla egy férfit, aki csaknem tíz éven át szexuálisan zaklatta az élettársa előző kapcsolatából született három kislányát - közölte a Győri Fellebbviteli Főügyészség.

kisalfold.hu

Forrás: Pexels

A vádlott 2012-2021 között folyamatosan szexuálisan zaklatta az élettársa előző kapcsolatából született három kislányt. A kezdetekkor két gyermek még csak óvodás volt. 

A  férfi a nevelt lányaival rendszeresen szexuális cselekményt végzett. A férfi a győri lakásuk fürdőszobája ajtaján nyílást vágott, onnan figyelte a gyermekeket és videofelvételt készített róluk. Az anya mindezt nem vette észre, a gyerekek sem mondták el neki a velük történteket.

A Győri Törvényszék a férfit többrendbeli szexuális erőszak és szexuális visszaélés bűntette miatt véglegesen eltiltotta bármely olyan foglalkozás gyakorlásától, amelynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött személy nevelését, felügyeletét, gondozását, gyógykezelését végzi. Mindezekkel együtt 10 év fegyházra ítélte, amelyről feltételes szabadságra sem bocsátható. 
Ezt súlyosították kedden 12 évre. 

A férfi közel 10 éven át követte el a bűncselekményeket, mellyel nemcsak jogi, hanem a legalapvetőbb erkölcsi szabályokat is megszegett, a kislányoknak súlyos lelki sérülést okozott. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában