Bűnügy

2023.02.28. 11:34

Lezárt akta: gyalog érkezett, bicajjal távozott egy soproni kaszinóból egy osztrák férfi, csak volt ezzel egy kis bibi

Az osztrák férfi a lopást tagadta, azonban a rendelkezésre álló bizonyítékok alapján kétséget kizáróan ő követte el a törvénysértést.

kisalfold.hu

Forrás: police.hu

 A Soproni Rendőrkapitányság a napokban zárta le egy 53 éves osztrák férfival szemben folytatott büntetőeljárás vizsgálatát. 

A police.hu-n közzétett tájékoztatásuk szerint, a rendőrségre 2022. november 30-án érkezett feljelentés, hogy a délutáni órákban Sopronban, a Lackner Kristóf utcában található kaszinó melletti kerékpártárolóból  – a sértett által leállított – mintegy 120 000 forint értékű kerékpárt ismeretlen személy eltulajdonította.

Forrás: police.hu

A soproni rendőrök a büntetőeljárás keretében tanúkat hallgattak meg, és beszerezték a helyszín közelében lévő biztonsági kamerák felvételeit, amelyen egy, a kaszinóba gyalogosan érkező, majd biciklivel távozó személyt véltek felfedezni, mint lehetséges elkövetőt. 
A rendelkezésre álló bizonyítékok elemzését, értékelését követően a nyomozók egyértelműen beazonosították a bűncselekmény elkövetőjét, akit 2022. december 2-án lopás vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgattak ki. Az osztrák férfi a lopás végrehajtását tagadta, azonban a rendelkezésre álló bizonyítékok alapján kétséget kizáróan ő követte el a törvénysértést.

A Soproni Rendőrkapitányság a büntetőeljárást lefolytatta, amelyben a rendőrök a szükséges nyomozati cselekményeket elvégezték, és az ügyet a Soproni Járási Ügyészségnek vádemelési javaslattal küldték meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában