1 év 3 hónap felfüggesztett

2021.09.06. 08:28

40 ezer forintot kaszinózott el egy talált bankkártyáról két fiatal – A Soproni Rendőrkapitányság göngyölítette fel az ügyet

Négy alkalommal próbálkoztak sikerrel, az ötödiknél lebuktak.

kisalfold.hu

Forrás: Pixabay

Az Győri Járási Ügyészség feltételes ügyészi felfüggesztést alkalmazott két fiatalkorú fiúval szemben, akik egy talált bankkártyával négy alkalommal összesen 40 000 forint értékben online fizetőeszközt vásároltak, amit online kaszinóban használtak fel. Az ötödik, üdítőital vásárlás már – a bankkártya letiltása miatt – sikertelen volt – közölte dr. Takács Péter Győr-Moson-Sopron megyei főügyész.

A 16 és 17 éves fiúk az egy év három hónap időtartamos feltételes ügyészi felfüggesztés ideje alatt pártfogó felügyelet alatt állnak. Irányukban az ügyészség magatartási szabályokat, így kártérítés fizetését, munkahely megtartására irányuló magatartást is előírt.

Az eljárást a Soproni Rendőrkapitányság munkatársai folytatták le. A felfüggesztés időtartamának eredményes eltelte esetén az ügyészség várhatóan az eljárás megszüntetéséről fog határozni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában