Időjárás

2024.02.01. 03:05

Időjárás előrejelzés - Az esős és szeles idő sem kizárt, 10 fok várható a Kisalföldön

Az időjárás előrejelzés szerint csütörtökön délelőttig mindenütt gyenge marad a légmozgás. Az időjárás előrejelzés szerint 10 fok várható.

Kisalföld.hu

Várható időjárás az ország területén csütörtök éjfélig.

Rainy,Weather,,autumn,Leaves,Falling,On,Road,,,Pink,Umbrella
Időjárás előrejelzés: az eső sem kizárt február első napján

Csütörtök reggel ismét ködfoltok alakulnak ki, melyek néhol csak lassan oszlanak fel - írta időjárás előrejelzésében a koponyeg.hu. Az erősen felhős égből főleg délutántól fordul elő záporeső. Estétől megerősödik az északnyugati szél.

Esős időjárás

További időjárás előrejelzés: csütörtökön a délelőtt még napos, kevésbé felhős tájakon is újra megnövekszik, megvastagszik, majd estétől észak felől fokozatosan szakadozik, csökken a felhőzet. Csütörtök délutánig csak néhol lehet csapadék, ezt követően több helyen előfordulhat időszakos, többnyire gyenge intenzitású eső, az északkeleti határ közelében kisebb havazás, ónos eső is lehet.

Csütörtökön délelőttig mindenütt gyenge marad a légmozgás, majd az északnyugatira forduló szél egyre nagyobb területen megélénkül, helyenként megerősödik.

Várható hőmérséklet

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -5 és +1 fok között valószínű, a hidegre érzékeny, kevésbé felhős részeken ennél jóval hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön többnyire 4 és 9 fok között várható, de néhol 10 fok köré melegedhet a levegő.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában