Kreatív

2022.12.14. 12:59

Jövőre 30 éves a győri Audi - Jubileumi logó és és designpóló tervezésére hirdettek pályázatot fiataloknak

kisalfold.hu

A vállalat jövőre ünnepli fennállásának 30. évfordulóját. Arra szeretné ösztönözni a Győrben és vonzáskörzetében élő vagy alkotó, a kreatív iparban dolgozó fiatalokat, hogy vegyenek részt a jubileumi év logójának megtervezésében. 

A felhívás célja olyan letisztult és tartalmában professzionális logó és designpóló megtervezése, amely képviseli az Audi Hungaria 30 évét jellemző innovatív, dinamikus és haladó szellemiséget és projektálja a jövőbe mutató gondolkodásmódot. 

Pályázatot nyújthat be minden képző- és iparművész, alkalmazott művészeti vagy kreatív iparban dolgozó, illetve képző- és iparművészeti felsőoktatásban tanuló 35 év alatti magánszemély, aki Győr-Moson-Sopron megyében él, született vagy alkot. 

A pályázat előkészítésében, szakmai koordinációjában és lebonyolításában a győri kortárs művészeti kiállító- és inkubációs tér, a Torula és a Széchenyi István Egyetem Design Campus Kompetencia Központ közreműködőként vesz részt. 

A pályázatokat az [email protected] e-mail-címre várják 2023. január 3-ig. 
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában