Biztonságos közlekedés

2024.05.21. 09:00

Vasárnapig még várják az iskolások rajzait a MÁV rajzpályázatra

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajz-pályázatot hirdetett iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés.

Kisalföld.hu

A MÁV és az ORFK-OBB közös gyermekrajz-pályázatra két kategóriában jelentkezhetnek az iskolások. A pályázati kiírás szerint a Mini kategóriában 7-11 éves-, míg a Junior kategóriában 12-15 éves diákok pályaműveit várják a szervezők.

 A kiírás alapján a pályázó iskolások tíz közlekedési helyzet közül választhatnak egyet, amelyet lerajzolnak. Témaválasztáskor a gyerekek a közlekedési helyzetek áttekintése során megismerik azokat a legfontosabb közlekedési szabályokat, amelyek megszegése balesethez vezethet. 

Az első, második és harmadik helyezettek, valamint a különdíjasok mindkét kategóriában értékes és izgalmas ajándékokat kapnak, így például szülinapozást Budapesten, a Széchenyi-hegyi Gyermekvasút 20 fős különkocsijában, tabletet vagy okosórát.

A gyermekrajz-pályázat elérhető a https://www.mavcsoport.hu/gyermekrajzpalyazat oldalon.

A pályázatok beküldési határideje: 2024. május 26.

Forrás: MÁV

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában